קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

מנה בסיסית שניתן לגוון עם שינוי הירקות במנה.
אין צורך להוסיף נוזלים, הדלעת והקישוא יתפקדו כמקור נוזלים.
ניתן לשמור 3 ימים במקרר. ניתן להקפיא חודש (מומלץ להחליף את התפו"א בעוד חצי בטטה במקרה של הקפאה).
הקפידו לטחון את המנה במרקמים משתנים כדי ליצור מרקם מעורב.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה, לעיסה ראשונית

מרקם

טחון מעורב

זמן בישול

כ 30 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה, לעיסה ראשונית

מרקם

טחון מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 3 מנות

  • 150 גרם קוביות הודו/6 כפות עדשים מבושלות
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 1 בטטה
  • 1 גבעול סלרי
  • 1 קישוא קטן
  • 1 כוס קוביות דלעת/1 גזר גדול
  • 3 כפיות שמן זית

אופן ההכנה

מרתיחים מים ומניחים מעליהם את רשת האידוי.
פורסים את הירקות הקלופים ומניחים על הרשת יחד עם קוביות הבשר. מאדים כ-15 דקות עד לריכוך.
עבור מרק צמחוני יש להוסיף 6 כפות עדשים מבושלות.
טוחנים את כל המרכיבים, למעט הסלרי, למחית חלקה ומוסיפים שמן זית.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.