הטיפ של עדי רסולי

חשיפה למזונות אלרגנים, צריכה להעשות עבור כל מזון בנפרד , זאת כדי לשלול תגובה אלרגית.
במקרה הזה מנגו ונקטרינה שניהם בעלי פוטנציאל אלרגני.
תוכלו לשלב אחד מהם על בסיס מנה מוכרת, אם תראו שהוא "בסדר" תוכלו להכין מיקס כארש שניהם במתכון.
שימו לב שאתם משנים את מידת הטחינה של המנה לאורך הזמן ולא נשארים רק במחית "חלקה".

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות

אלרגניים

מנגו/נקטרינה

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

דקות

אלרגניים

מנגו/נקטרינה

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 1 מנה

1 תפוח
1/2 מנגו
1 נקטרינה
1 כפית טחינה

אופן ההכנה

טוחנים הכל יחד 🙂 ואוכלים

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.