מאפינס גזר ותפוח של מורן

מספר מנות/יחידות:
6 יחידות
מרכיבים:
-
1 גזר מגורד בפומפייה
-
1 תפוח מגורד בפומפייה
-
2 ביצים
-
1 כף סוכר חום
-
רבע כפית תמצית וניל
-
2 כפות שמן קוקוס (מומס במיקרוגל)
-
2 כפות קמח תופח
-
2 כפות קמח מלא/שיפון/כוסמין
-
מעט קינמון
הוראות ההכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות
טורפים את הביצים עם הסוכר, תמצית הוניל, שמן הקוקוס.
מוסיפים פנימה את הגזר והתפוח המגורדים.
מוסיפים שני סוגי קמחים וקינמון.
מערבבים הכל ושמים בתבנית שקעים.
אופים בערך 20-25 דקות עד שתפוח וזהוב.
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו להמיר את שמן הקוקוס בשמן קנולה. את הגזר תוכלו להמיר בסלק!