המתכוניה – הבית לתזונת תינוקות
  • מתכונים
  • יעוץ והרצאות
  • תפריט יומי
  • שאלות נפוצות
  • מוצרים שכדאי להכיר!
  • מתכונים
  • יעוץ והרצאות
  • תפריט יומי
  • שאלות נפוצות
  • מוצרים שכדאי להכיר!
מאפינס גזר ותפוח
ראשי » מאפים » מאפינס גזר ותפוח
המתכוניה – הבית לתזונת תינוקות
  • מתכונים
  • יעוץ והרצאות
  • תפריט יומי
  • שאלות נפוצות
  • מוצרים שכדאי להכיר!
  • מתכונים
  • יעוץ והרצאות
  • תפריט יומי
  • שאלות נפוצות
  • מוצרים שכדאי להכיר!
מאפים ארוחות קלות מתוקים וקינוחים ללא בוטנים צמחוני אוכל אצבע פחמימה ללא דגים שומן 9 חודשים + ללא מוצרי חלב 10 חודשים + ללא שומשום הרכב המנה 11 חודשים + ללא אגוזים 12 חודשים +

מאפינס גזר ותפוח

שתפו את המתכון ב:

מאפינס גזר ותפוח של מורן

צילום: עדי נודל

מספר מנות/יחידות:

6  יחידות

מרכיבים:

  • 1 גזר מגורד בפומפייה
  • 1 תפוח מגורד בפומפייה
  • 2 ביצים
  • 1 כף סוכר חום
  • רבע כפית תמצית וניל
  • 2 כפות שמן קוקוס (מומס במיקרוגל)
  • 2 כפות קמח תופח
  • 2 כפות קמח מלא/שיפון/כוסמין
  • מעט קינמון

הוראות ההכנה:

מחממים תנור ל 170 מעלות
טורפים את הביצים עם הסוכר, תמצית הוניל, שמן הקוקוס.
מוסיפים פנימה את הגזר והתפוח המגורדים.
מוסיפים שני סוגי קמחים וקינמון.
מערבבים הכל ושמים בתבנית שקעים.

אופים בערך 20-25 דקות עד שתפוח וזהוב.

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להמיר את שמן הקוקוס בשמן קנולה. את הגזר תוכלו להמיר בסלק!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody
שתפו את המתכון ב:



ארוחת בוקר לתינוק מה אוכלים לפני הגן סדר יום לתינוק מאפיינס גזר תפוח
« הקודם
הבא »
חיפוש
סינון מתכונים



שימוש באתר

כל המידע, העזרים והתכנים המופיעים באתר המתכוניה נועדו למטרת אינפורמציה בלבד ואינם מהווים המלצה תזונתית חוות דעת או תחליף להתייעצות עם מומחה.

שימוש באתר אינו מחליף את אחריות המשתמש והגולש לקבלת ייעוץ על ידי גורם מוסמך.

השימוש באתר הינו בכפוף לתנאי השימוש באתר.

צרו קשר

עדי אפרתי רסולי
טלפון. 058.5655232
דוא״ל. info@matkonia.co.il

קבוצת הפייסבוק – לחצו מעבר לקבוצה

    • השדכניה – אתר להכרויות בין אמהות

 

צעדים בהזנת התינוק

הפייסבוק שלי

‎עדי אפרתי רסולי תזונאית תינוקות-דיאטנית קלינית‎

© 2017 כל הזכויות שמורות לעדי רסולי | תזונאית תינוקות
Website by Tabuzzco
✆ התקשרו לתאום פגישה עדי רסולי
גלילה לראש העמוד
שתפו את המתכון ב:

שתפו את המתכון ב:



דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
0