קרדיט: טל

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ25 יחידות

לקציצות :

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצלים
  • 1 קישוא
  • תפוח אדמה או חתיכה בטטה ותפוח אדמה קטן ( שתהיה כמות בגודל תפוח אדמה בינוני )
  • צרור כוסברה
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • מעט שמן זית
  • מלח, פלפל שחור, כורכום, כמון

לתבשיל:

  •  4 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 בצל קצוץ
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום, אבקת מרק עוף (במתכוניה, אנחנו ממליצים לוותר)

אופן ההכנה

טוחנים בפולסים במעבד מזון את הבצלים ,קישוא, בטטה, תפוח אדמה , כוסברה ופטרוזיליה.(אני טחנתי ממש דק אבל לא להפוך לרסק). אין צורך לסחוט אלא אם ממש רואים נוזלים (ללחוץ מעט ולשפוך אבל לא לסחוט לגמרי, זה מה שיגרום לקציצות להיות רכות)
מערבבים היטב עם הבשר ומניחים כשעה במקרר. יוצרים קציצות.

בסיר מטגנים בצל, מוסיפים שיני שום קצוצות.
מוסיפים קוביות תפוחי אדמה ובערך כוס וחצי מים.
מתבלים ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-5 דקות ומוסיפים את הקציצות..
מכסים ומבשלים כ-40 דקות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.