קרדיט: מתכון ותמונה: עמית שנהב

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' כולל אפיה

אלרגניים

ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 40 ד' כולל אפיה

אלרגניים

ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים מאפינס40 ד' הכנה ואפיה

4 ביצים
100 גר׳ יוגורט או גבינה לבנה
2 כפות שמן זית
4 כפות קוואקר
4 כפות קמח עדשים
קישוא, גזר ותפוח אדמה קטן מגורדים קטן בפומפייה
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
מעט מלח ופלפל
רבע כפית כורכום
2 כפיות אבקת אפיה / שקית

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל170 מעלות


מגרדים את הירקות, אין צורך לסחוט נוזלים.
בקערה טורפים יחד ביצים, יוגורט, שמן זית וקמח עדשים.
מוסיפים קוואקר, ותבלינים ובסוף את הירקות המגורדים.
ממלאים עד 3/4 גובה בתבנית מאפינס משומנת או עם מנג׳טים
אופים בתנור 170 מעלות כ-20 דק׳ או עד שקיסם יוצא יבש

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.