קרדיט: מתכון ותמונה: עמית שנהב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 ד' כולל אפיה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים מאפינס40 ד' הכנה ואפיה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
4 ביצים
100 גר׳ יוגורט או גבינה לבנה
2 כפות שמן זית
4 כפות קוואקר
4 כפות קמח עדשים
קישוא, גזר ותפוח אדמה קטן מגורדים קטן בפומפייה
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
מעט מלח ופלפל
רבע כפית כורכום
2 כפיות אבקת אפיה / שקית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל170 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מגרדים את הירקות, אין צורך לסחוט נוזלים.
בקערה טורפים יחד ביצים, יוגורט, שמן זית וקמח עדשים.
מוסיפים קוואקר, ותבלינים ובסוף את הירקות המגורדים.
ממלאים עד 3/4 גובה בתבנית מאפינס משומנת או עם מנג׳טים
אופים בתנור 170 מעלות כ-20 דק׳ או עד שקיסם יוצא יבש
אולי יעניין אותך
החנות שלנו