קרדיט: מרינה גורושיט
- צמחוני | ללא בוטנים | רך | טבעוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | פחמימה | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע | הרכב המנה | צמחוני / טבעוני
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
יציב רך
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 20 מאפינס קטנים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
כוס וחצי קמח שיבולת שועל (לטחון ש.שועל במטחנת תבלינים)
בננה מעוכה
2 כפות רסק תפוחים
קצת קינמון
מים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לחמם תנור מראש על 180 מעלות טורבו
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים הכל, להוסיף מים עד למרקם של טחינה.
בתבנית שקעים משומנת ממלאים 1/3 מכל שקע.
מכניסים לתנור ל- 25 דקות בערך, לבדוק שנאפו בפנים.
בתיאבון
אולי יעניין אותך
החנות שלנו