קרדיט: מרינה גורושיט
- צמחוני | ללא בוטנים | רך | פחמימה | טבעוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע | הרכב המנה | צמחוני / טבעוני
הטיפ של עדי רסולי
ניתן לשמור בהקפאה !
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
יציב רך
זמן בישול
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
יציב רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 20 מאפינס קטנים
כוס וחצי קמח שיבולת שועל (לטחון ש.שועל במטחנת תבלינים)
בננה מעוכה
2 כפות רסק תפוחים
קצת קינמון
מים
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לחמם תנור מראש על 180 מעלות טורבו
מערבבים הכל, להוסיף מים עד למרקם של טחינה.
בתבנית שקעים משומנת ממלאים 1/3 מכל שקע.
מכניסים לתנור ל- 25 דקות בערך, לבדוק שנאפו בפנים.
בתיאבון
אולי יעניין אותך
החנות שלנו