קרדיט: מרינה גורושיט

הטיפ של עדי רסולי

ניתן לשמור בהקפאה !

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב רך

זמן בישול

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 20 מאפינס קטנים

כוס וחצי קמח שיבולת שועל (לטחון ש.שועל במטחנת תבלינים)
בננה מעוכה
2 כפות רסק תפוחים
קצת קינמון
מים

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לחמם תנור מראש על 180 מעלות טורבו

מערבבים הכל, להוסיף מים עד למרקם של טחינה.

בתבנית שקעים משומנת ממלאים 1/3 מכל שקע.

מכניסים לתנור ל- 25 דקות בערך, לבדוק שנאפו בפנים.
בתיאבון

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.