קרדיט: מרינה גורושיט
- רך | צמחוני | ללא בוטנים | ללא ביצים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | פחמימה | טבעוני | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע | הרכב המנה | צמחוני / טבעוני

זמן בישול

אלרגניים
גלוטן

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
יציב רך

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 20 מאפינס קטנים

כוס וחצי קמח שיבולת שועל (לטחון ש.שועל במטחנת תבלינים)
בננה מעוכה
2 כפות רסק תפוחים
קצת קינמון
מים

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לחמם תנור מראש על 180 מעלות טורבו

מערבבים הכל, להוסיף מים עד למרקם של טחינה.
בתבנית שקעים משומנת ממלאים 1/3 מכל שקע.
מכניסים לתנור ל- 25 דקות בערך, לבדוק שנאפו בפנים.
בתיאבון
אולי יעניין אותך
החנות שלנו