מאפינס שיבולת שועל - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: מרינה גורושיט

הטיפ של עדי רסולי

ניתן לשמור בהקפאה !

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב רך

זמן בישול

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 20 מאפינס קטנים

כוס וחצי קמח שיבולת שועל (לטחון ש.שועל במטחנת תבלינים)
בננה מעוכה
2 כפות רסק תפוחים
קצת קינמון
מים

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לחמם תנור מראש על 180 מעלות טורבו

מערבבים הכל, להוסיף מים עד למרקם של טחינה.

בתבנית שקעים משומנת ממלאים 1/3 מכל שקע.

מכניסים לתנור ל- 25 דקות בערך, לבדוק שנאפו בפנים.
בתיאבון

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.

הטבת אביב! קוד קופון : aviv10 
למעט יעוץ אישי וסדנת טעימות