מאפינס ברוקולי וגזר – המתכון של אלה
מספר מנות/יחידות:
כ- 8 יחידות
מרכיבים:
- חבילה קטנה ברוקולי
- 1 גזר
- חצי גביע גבינה לבנה
- חצי גביע קוטג'
- 3 ביצים
- 4 כפות קמח תופח
- 1 כפית שטוחה סודה לשתיה
- 2 כפות שמן
- מלח
הוראות הכנה:
מבשלים את הברוקולי בסיר עם מים כ-7 דקות עד לריכוך, מסננים ומועכים עם מזלג.
מוסיפים גזר מגורד על פומפיה דקה, גבינה לבנה, קוטג', ביצים, כפות קמח תופח, סודה לשתיה ,מלח ושמן.
מערבבים הכל ונותנים לזה לעמוד 10 דקות. מחממים תנור ל180 ומכניסים לכ30-40 דקות עד שמשחים.
הטיפ של עדי רסולי
מנה מלאה בביס. כדאי להגיש לצד ירק או פרי טרי, כדי לספק מקור לויטמין C.