קרדיט: אלה

הטיפ של עדי רסולי

מנה מלאה בביס. כדאי להגיש לצד ירק או פרי טרי, כדי לספק מקור לויטמין C. בכל ביס ישנם מספר מרמקים אם אתם נותנים את זה לתינוקות מאוד צעירים בשלבי האכילה, תוכלו להחליט לטחון את המחית להיות ממש חלקה לפני האפיה. ככל שהמיומנות עולה השתמשו רק במעיכה קלה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה כולל אפיה

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כשעה כולל אפיה

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ8 יחידות, תבנית מאפינס

  • חבילה קטנה ברוקולי
  • 1 גזר
  • חצי גביע גבינה לבנה
  • חצי גביע קוטג'
  • 3 ביצים
  • 4 כפות קמח תופח
  • 1 כפית שטוחה סודה לשתיה
  • 2 כפות שמן
  • מלח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מבשלים את הברוקולי בסיר עם מים כ-7 דקות עד לריכוך, מסננים ומועכים עם מזלג.
מוסיפים גזר מגורד על פומפיה דקה, גבינה לבנה, קוטג', ביצים, כפות קמח תופח, סודה לשתיה ,מלח ושמן.
מערבבים הכל ונותנים לזה לעמוד 10 דקות. אופים בתנור לכ30-40 דקות עד שמשחים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.