הטיפ של עדי רסולי
אכילה של מחיות היא נוחה ופשוטה ליציאה לתהליך האכילה. שימו לב שאתם מתקדמים במרקמים ולא נשארים לאורך זמן במרקם חלק שמצריך פעולה יחסית בסיסית של גריפה ובליעה. במתכון הזה תוכלו לשחק עם המרקמים בכך שאת שיבולת השועל תוסיפו בלי השריה ומים, כך תקלו מרקם יותר גרגרי וסמיך שמצריך עיבוד בפה עם פעולות לעיסה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
דקות בודדות
אלרגניים
מנגו
מיומנות
מציצה וגריפה
מרקם
טחון
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 1-2
מנגו שלם
1/2 תפוח אדום
1/2 בננה שלמה
1 כף קוואקר
1 כפיות שקדיה
אופן ההכנה
חותכים את הפירות
משרים את שיבול השועל ב 1/4 כוס מים
טוחנים את כל המצרכים יחד כולל השקדיה
בתאבון
אולי יעניין אותך
החנות שלנו