קרדיט: המתכון של קטיה

הטיפ של עדי רסולי

את המנה הו תוכלו להגיש במרקם טחון חלק או להחליט לטחון פחות וליצור מרקם מעורב כמעבר בין שלבי הלעיסה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ45 דקות

אלרגניים

גלוטן (אופציונלי)

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

כ45 דקות

אלרגניים

גלוטן (אופציונלי)

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 3-4 מנות

50 גרם חזה הודו או שווארמה הודו
חצי בצל
חצי שומר
חצי קישוא
200 מ"ל של ציר עוף או ציר ירקות או מים
1 כף (לפני בישול) פסטה קטנטנה/פתיתים/קוסקוס
כף שמן זית

אופן ההכנה

מאדים במאדה או מבשלים בציר או במים את הירקות-בצל, שומר וקישוא.
מוסיפים את הבשר לקראת הסוף שרק יתבשל ולא ייתיבש.
מוסיפים את הבחירה – קוסקוס/פתיתים/פטה קטנטנה – ומבשלים עד הכנה
מוסיפים שמן זית וטוחנים בבלנדר למרקם חלק או גס

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.