- ללא בוטנים | רך | צמחוני | ללא ביצים | לעיסה בינונית | מרקם פרורי | טבעוני | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | ללא שומשום | ללא אגוזים | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
אם כבר עוגה 🙂 אז עדיף שתכינו בבית, עוגה זו לא מכילה ביצים. עוגות רבות ניתן "לטבען" ע"י שימוש ברסק תפוחים. עוגות פרי או ירק יש לשמור בקרור
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 30 ד' אפיה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ללא
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך מתפורר
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית אינגליש קייק
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1 כוס קמח תופח
1/2 כוס סוכר קנים
1/4 כוס שמן
1 כוס גזר מגורד
1 כפית קינמון
2 כפות מייפל אורגני
1 קופסת רסק תפוחים (טבעוני במקום ביצים)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את החומרים הרטובים כולל הסוכר
מוסיפים את הקמח ובוחשים רק עד שהקמח נבלע
אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות כ – 30 דק'
נועצים קיסם בעוגה ואם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה.
ובתיאבון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו