קרדיט: מרין אסייג

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להקפיא בקלות. הגישו לצד סלט קצוץ ופירה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

10 ד' הכנה | 35 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה

זמן בישול

10 ד' הכנה | 35 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה

רכיבים

500 גרם חזה עוף טחון
1 גזר
1 קישוא
1 בצל
4 כפות קוואקר
חופן פטרוזיליה /כוסברה (אני השתמשתי בפטרוזיליה יבשה כי לא הייתה לי טריה).
מעט מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור על תוכנית אפייה ב- 190 מעלות

טוחנים בבלנדר או מעבד מזון ריבועים של קישוא, גזר ובצל עד לקבלת מחית.
מערבבים את המחית עם העוף ומוסיפים לזה קוואקר, ביצה ותבלינים,
מוזגים מעט מאוד (1-2 כפות) מים קרים ומערבבים טוב טוב.
לוקחים תבנית ומניחים עליה נייר אפיה ומרססים מעט שמן קנולה.
עושים קציצות ומסדרים בתבנית מכניסים ל20 דק על 190 מעלות.
לאחר מכן הופכים את הקציצות ומוזגים על התבנית חצי כוס מים רותחים ומכניסים לעוד 10-15 דק על 200 מעלות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.