קרדיט: אורית הלר
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | פחמימה | טבעוני | ללא ביצים | שומן | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | קשה | ללא גלוטן | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
*אורית הלר דיאטנית קלינית, מנחת סדנאות בישול בריא ומלווה משפחות במעבר לבית בריא.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 15 ד'
אלרגניים
אגוזים | בוטנים שומשום
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
קשה
רכיבים
1/2 חבילת תמרים מסוג מג'הול מגולענים (קילו)
2-1 כפות טחינה גולמית מלאה
2-1 כפות חמאת בוטנים (טבעית ללא סוכר) – שחקו עם הכמויות בהתאם להעדפה
2-3 כפות אגוזי מלך/פקאן/קשיו – טחונים כאבקה
1/2 חבילת פיצפוצי אורז מלא ללא סוכר
קוקוס טחון לקישוט
אופן ההכנה
מכניסים את כל המרכיבים למיקסר חזק ולשים את התערובת (הם טיפה נשברים תוך כדי לישה וזה בסדר).
מגלגלים לכדורים קטנים וטובלים בקוקוס טחון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו