קרדיט: המתכון של נעם

הטיפ של עדי רסולי

לביבה במרקם משתנה אבל רך יחסית לאכילה. תוכלו לשמור חלק בהקפאה ולדאוג ל "מנה לשבוע הבא" כזו שתאפשר לכם גיוון וחזרה ובמיוחד בתחילת ההאכלה כאשר נרצה להציג כל מנה כמה וכמה פעמים.
הגישו לצד טחינה או יוגורט וסלט קצוץ או מגורד על פומפיה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

חלב | ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

חלב | ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ16 יחידות

חבילת תרד (200 גרם)
2 ביצים
4 כפות פירורי לחם
חבילת גבינת עיזים (200 גרם)
2 כפות טימין טרי
מעט מלח
פלפל

אופן ההכנה

שוטפים וקוצצים את התרד. מורידים את עלי הטימין מהגבעול.
בקערה מערבבים יחד תרד, ביצים, פירורי לחם, גבינת עיזים, טימים מלח ופלפל עד לקבלת מרקם אחיד. יוצרים בכף לביבה בכל פעם ומטגנים בשמן עד שמשחים מעט. בתאבון.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.