קרדיט: חני דרורי
- צמחוני | ללא בוטנים | חלבון | טבעוני | ללא ביצים | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע | צמחוני / טבעוני
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
חצי כוס עדשים שחורות
2 בטטות קטנות
בצל אחד קצוץ.
3 כפות קוואקר.
מלח, פלפל שחור ומעט אבקת שום.
אופן ההכנה
מבשלים את העדשים במים עד לריכוך.
מבשלים את הבטטות ומועכים
מטגנים או מאדים את הבצל
מטגנים או מאדים את הבצל
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים את כל הרכיבים, מסדרים קציצות בתבנית מרופדת בנייר אפיה
אופים כ-30 דקות
אופים כ-30 דקות
אולי יעניין אותך
החנות שלנו