קרדיט: אורית הלר

הטיפ של עדי רסולי

השתמשו במתכון כבסיס לפשטידה, תוכלו לגוון בירקות שונים.
*אורית הלר דיאטנית קלינית, מנחת סדנאות בישול בריא ומלווה משפחות במעבר לבית בריא.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 25 ד' אפיה | 10 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 25 ד' אפיה | 10 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות

  • 3 ביצים
  • 1 יח' קוטג'
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 כוס קמח כוסמין
  • שקית א. אפייה
  • 2 כפות שמן זית
  • חבילת עלי תרד בייבי חלוטה במים רותחים
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 200 מעלות

מרתיחים מים וחולטים את התרד או מכניסים את עלי התרד השטופים על צלחת ל2 דקות במיקרוגל עד ריכוך
מערבבים את כל המרכיבים הרטובים (גבבינה, שמן, ביצים)
מוסיפים תבלינים ותרד ומערבבים
מוסיפים את הקמח וא.אפיה

שמים בתבנית, ואופים בתנור עד להשחמה.

 

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.