פשטידות אישיות של אורית הלר*
מספר מנות/יחידות:
12 יחידות
מרכיבים:
- 3 ביצים
- 1 יח' קוטג'
- 1 שמנת חמוצה
- 1 כוס קמח כוסמין
- שקית א. אפייה
- 2 כפות שמן קנולה
- חבילת עלי תרד בייבי חלוטה במים רותחים
- מלח פלפל
הוראות ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד, שמים בתבנית או תבניות אישיות (מומלץ).
מפזרים שומשום/קצח ואופים ב200 מעלות עד להשחמה.
הטיפ של עדי רסולי
השתמשו במתכון כבסיס לפשטידה, תוכלו לגוון בירקות שונים.