קרדיט: שירן חדידה

הטיפ של עדי רסולי

לביבות במרקם מעורב, מצוינות לעידוד הלעיסה והכרה של התינוק עם היכולות שלו בפה.בשלבים הראשונים הגישו את זה לצד מנה במרקם מוכר וידוע.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 35 ד' הכנה ואפיה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 35 ד' הכנה ואפיה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

פרחי ברוקולי קפוא
1 קישוא בינוני
1/2 בצל
1 ביצה
1 כף שטוחה של קמח
תבלינים – מלח, פלפל, כורכום

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: חולטים את פרחי הברוקולי 10 דקות במים רותחים. מחממים את התנור ל 180 מעלות.

לקצוץ את הבצל ולטגן, לגרד בפומפיה את הקישוא והברוקולי החלוטים.

לערבב את הכל, להוסיף ביצה, כף קמח ותבלינים.

להכניס לתנור ולאפות 10 דקות מכל צד.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.