קרדיט: המתכון של מעין
- ללא בוטנים | רך | צמחוני | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

לקבלת רוטב ביתי ומהיר : טחנו בללנדר מוט עגבניה אחת שלמה (שחתכתם) יחד עם חצי שן שום ועשב תיבול (בזיליקום/אורגנו) או תבלין יבש (אורגנו)
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 25 ד'

אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
יציב רך

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-15 יחידות

- 3/4 כוס זיתים מגולענים חתוכים לחתיכות קטנות
2 ביצים גדולות
4 כפות שמן
1 גביע קוטג׳
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
3/4 כוס קמח תופח
כף וחצי רוטב עגבניות בטעם פיצה
מלח, פלפל

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.

בקערה מערבבים יחד זיתים, ביצים, שמן, קוטג', גבינה צהובה, קמח, רוטב פיצה מלח ופלפל.
משמנים תבנית מאפינס ויוצקים את התערובת לשקעים.
מכניסים לתנור ואופים כ-15 דק׳ – להכניס קיסם ולראות שיוצא יבש.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו