קרדיט: המתכון של מעין
- רך | צמחוני | ללא בוטנים | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
לקבלת רוטב ביתי ומהיר : טחנו בללנדר מוט עגבניה אחת שלמה (שחתכתם) יחד עם חצי שן שום ועשב תיבול (בזיליקום/אורגנו) או תבלין יבש (אורגנו)
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 25 ד'
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
יציב רך
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-15 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 3/4 כוס זיתים מגולענים חתוכים לחתיכות קטנות
2 ביצים גדולות
4 כפות שמן
1 גביע קוטג׳
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
3/4 כוס קמח תופח
כף וחצי רוטב עגבניות בטעם פיצה
מלח, פלפל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
בקערה מערבבים יחד זיתים, ביצים, שמן, קוטג', גבינה צהובה, קמח, רוטב פיצה מלח ופלפל.
משמנים תבנית מאפינס ויוצקים את התערובת לשקעים.
מכניסים לתנור ואופים כ-15 דק׳ – להכניס קיסם ולראות שיוצא יבש.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו