גלידת צ׳אנקי מאנקי - המתכון של יסמין שדה - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: יסמין שדה

הטיפ של עדי רסולי

אחלה דרך לשמר טעמים, גם כשהבננות כבר לא בעונה 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

חמאת בוטנים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

רך

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

חמאת בוטנים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

רך

רכיבים

  • 3 בננות קפואות
  • 1 כף חמאת בוטנים
  • 1 כף זרעי צ׳יה
  • 1/2 כוס קרם קוקוס
  • 1 כפית חמאת בוטנים (לקישוט)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לוודא שיש בננות קפואות בחתיכות

לטחון הכל בבלנדר או מעבד מזון.
אפשר לזלף חמאת בוטנים מעל.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.