קרדיט: המתכון של ליה פינדר
- ללא בוטנים | חלבון | צמחוני | רך | לעיסה בינונית | ללא דגים | שומן | מאפים | ללא מוצרי חלב | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | מתוקים וקינוחים | ללא גלוטן | 12 חודשים + | אוכל אצבע | הרכב המנה
הטיפ של עדי רסולי
פלאי הטחינה באפייה! מאפשרים ליצור מאפינס ללא קמח. תוכלו כמובן לוותר על נטיפי השוקולד
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
40 דקות
אלרגניים
טחינה | ביצים |
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-12 יחידות
2 ביצים
2/3 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס שקדיה
1/4 כוס סילאן
1 בננה מעוכה
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית קינמון
חופן נטיפי שוקולד
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור על 200 מעלות
שוברים את הביצים לקערה ומערבבים, אליהם מוסיפים את הטחינה וממשיכים לערבב עד שמתקבל מרקם אחיד.
לתערובת מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שנהיה מרקם מעט קשה לערבוב.
מוזגים לתבנית מאפינס ומכניסים לתנור לכ-2- דקות עד שמזהיב ונראה שמוכן
אולי יעניין אותך
החנות שלנו