קרדיט: ליאנה
- חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | שומן | ללא דגים | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | מרקם מעורב | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

ארוחה מהירה ומנה מלאה תזונתית.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 20 ד'

אלרגניים
ביצה | גלוטן

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 2

- חצי גזר
- חצי קישוא
- חצי בטטה
- פלח כרובית
- כף קמח תופח
- 2 ביצים
- 2 כפות שיבולת שועל
- כפית מרק עוף (במתכוניה, אנחנו ממליצים לוותר או להמיר בתבלינים שאוהבים)
- מלח, פלפל

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים את הכרובית עד ריכוך

מגרדים דק בפומפיה את הגזר הקישוא והבטטה.
מערבבים יחד את כל המרכיבים ומטגנים על מחבת עם מעט שמן זית.
כ- 5- 10 דקות מכל צד, עם מכסה.
אפשר להוסיף תפוח אדמה או כל ירק אחר לפי הטעם..
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו