פשטידה במחבת - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: ליאנה

הטיפ של עדי רסולי

ארוחה מהירה ומנה מלאה תזונתית.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 ד'

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 20 ד'

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 2

  • חצי גזר
  • חצי קישוא
  • חצי בטטה
  • פלח כרובית
  • כף קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שיבולת שועל
  • כפית מרק עוף (במתכוניה, אנחנו ממליצים לוותר או להמיר בתבלינים שאוהבים)
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים את הכרובית עד ריכוך

מגרדים דק בפומפיה את הגזר הקישוא והבטטה.
מערבבים יחד את כל המרכיבים ומטגנים על מחבת עם מעט שמן זית.
כ- 5- 10  דקות מכל צד, עם מכסה.
אפשר להוסיף תפוח אדמה או כל ירק אחר לפי הטעם..

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.