קרדיט: ליאנה
- צמחוני | ללא בוטנים | חלבון | לעיסה מתקדמת | פנקייק, לביבות וקציצות | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | מרקם מעורב | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
ארוחה מהירה ומנה מלאה תזונתית.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 20 ד'
אלרגניים
ביצה | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 2
- חצי גזר
- חצי קישוא
- חצי בטטה
- פלח כרובית
- כף קמח תופח
- 2 ביצים
- 2 כפות שיבולת שועל
- כפית מרק עוף (במתכוניה, אנחנו ממליצים לוותר או להמיר בתבלינים שאוהבים)
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים את הכרובית עד ריכוך
מגרדים דק בפומפיה את הגזר הקישוא והבטטה.
מערבבים יחד את כל המרכיבים ומטגנים על מחבת עם מעט שמן זית.
כ- 5- 10 דקות מכל צד, עם מכסה.
אפשר להוסיף תפוח אדמה או כל ירק אחר לפי הטעם..
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו