קרדיט: המתכון של רותם
- צמחוני | ללא בוטנים | רך | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
כדי להגיש ארוחה מלאה, הוסיפו סלט קצוץ אותו תוכלו להעשיר במעט בורגול שבושל.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
20 ד' בישול + 40 ד' אפיה
אלרגניים
חלב|ביצה|גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית
1 כרובית
2 בצלים יבשים קצוצים
שמן קנולה לטיגון
1 קופסה קוטג' 5 אחוז
4 פרוסות גבינה צהובה קצוצות (השתמשתי ב- 9 אחוז)
1 כוס חלב פרה/ חלב צמחי
3 כפות קמח (מעדיפה קמח חומוס)
2 ביצים גדולות
מלח ופלפל וקצת כמון
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
מרתיחים מים עם מלח.
חותכים את הכרובית לפרחים ומוסיפים למים שרתחו מבשלים עד ריכוך.
מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מערבבים את כל המצרכים יחד, כולל הכרובית חתוכה דק/מעוכה.
יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה כ40 דקות או עד שמשחים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו