פשטידת כרובית - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: המתכון של רותם

הטיפ של עדי רסולי

כדי להגיש ארוחה מלאה, הוסיפו סלט קצוץ אותו תוכלו להעשיר במעט בורגול שבושל.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

20 ד' בישול + 40 ד' אפיה

אלרגניים

חלב|ביצה|גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב רך

זמן בישול

20 ד' בישול + 40 ד' אפיה

אלרגניים

חלב|ביצה|גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית

1 כרובית
2 בצלים יבשים קצוצים
שמן קנולה לטיגון
1 קופסה קוטג' 5 אחוז
4 פרוסות גבינה צהובה קצוצות (השתמשתי ב- 9 אחוז)
1 כוס חלב פרה/ חלב צמחי
3 כפות קמח (מעדיפה קמח חומוס)
2 ביצים גדולות
מלח ופלפל וקצת כמון

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

מרתיחים מים עם מלח.
חותכים את הכרובית לפרחים ומוסיפים למים שרתחו מבשלים  עד ריכוך.
מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מערבבים את כל המצרכים יחד, כולל הכרובית חתוכה דק/מעוכה.
יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה כ40 דקות או עד שמשחים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.

הטבת אביב! קוד קופון : aviv10 
למעט יעוץ אישי וסדנת טעימות