קרדיט: המתכון של לימור
- צמחוני | ללא בוטנים | רך | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | מרקם יציב | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 55 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה |גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1/2 קילו תרד קצוץ טרי/ קפוא
1 בצל מגורד בפומפיה גסה
3 ביצים
3/4 כוס קמח (חד פעמי)
חצי כוס שמן (חד פעמי)
1/2 כפית אבקת אפיה
קצת מלח פלפל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
קוצצים את התרד הטרי או חולטים במים רותחים את התרד הקפוא: מרתיחים מים ומכניסים את מדליוני התרד להפשרה מהירה. מסננים, מקררים וסוחטים מנוזלים.
מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה.
בתנור שחומם מראש אופים כ-45 דקות .
אולי יעניין אותך
החנות שלנו