קרדיט: עדי רסולי
- לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | רך | צמחוני | לעיסה בינונית | פחמימה | טבעוני | 8 חודשים + | 9 חודשים + | ללא שומשום | קשה | ארוחות קלות | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
ניתן לשלב מגוון ירקות כולל קולורבי/דלעת. אפיה בתנור תאפשר מרקם ייב לאחיזה וכזה שמצריך יותר תנועות של הלסת, ללעיסה. אם פעולת הלעיסה קשה תוכלו לאדות או לבשל את הירקות במקום האפייה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ20-30 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ללא
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית/מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך-קשה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 4
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1 ראש סלק
1 בטטה
1 כף שמן זית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 200 מעלות.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
חותכים את הסלק והבטטה למקלות.
משמנים את מקלות הבטטה והסלק.
משטחים על נייר אפיה את מקלות הצ'יפס ואופים בתנור עד למרקם הרצוי
אולי יעניין אותך
החנות שלנו