קרדיט: עדי רסולי
- לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | רך | צמחוני | פחמימה | טבעוני | לעיסה בינונית | 8 חודשים + | 9 חודשים + | ללא שומשום | קשה | ארוחות קלות | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

ניתן לשלב מגוון ירקות כולל קולורבי/דלעת. אפיה בתנור תאפשר מרקם ייב לאחיזה וכזה שמצריך יותר תנועות של הלסת, ללעיסה. אם פעולת הלעיסה קשה תוכלו לאדות או לבשל את הירקות במקום האפייה.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ20-30 דקות

אלרגניים
ללא

מיומנות
לעיסה בינונית/מתקדמת

מרקם
רך-קשה

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 4

1 ראש סלק
1 בטטה
1 כף שמן זית

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 200 מעלות.

חותכים את הסלק והבטטה למקלות.
משמנים את מקלות הבטטה והסלק.
משטחים על נייר אפיה את מקלות הצ'יפס ואופים בתנור עד למרקם הרצוי
אולי יעניין אותך
משלוח מנות (בריאות יותר)
מיומנות אכילה
אלרגניים
מרקם
החנות שלנו