קרדיט: דקלה

הטיפ של עדי רסולי

מה אפשר לומר על בולונז ?:) בעיקר שצרי לזכור שזו מנה שיש בה כל מיני מרקמים בכל ביס. לילדים תמיד אעדיף להגיש פסטה בצורת פנה/כונכיות או פפיונים. כאלו שהם יכולים לאחוז בהן.
ספגטי זו צורה ארוכה וקשה ללעיסה, שלא מתאימה לתינוקות צעירים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 35 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 35 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: ארוחה משפחתית של 4-5 מנות

חבילת פסטה – פנה או "ביסלי"
500 גרם בקר טחון
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
גמבה קצוצה דק
3 עגבניות קצוצות דק
1 גזר חתוך לטבעות
1 קופסא עגבניות מרוסקות יכין
3 כוסות מים

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן

בסיר מטגנים בצל ושום בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים את הגזר ומטגנים 3-4 דק.
מוסיפים את העגבניות והגמבה ומטגנים עוד 2-3 דק. מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו כ-5 דק.
מוסיפים עגבניות מרוסקות ומערבבים. מוסיפים מים ותיבול לפי הטעם. מכסים את הסיר.
כל 10-15 דק בודקים שיש נוזלים, אם חסר להוסיף מים. אחרי 35-40 דק מוכן.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.