קרדיט: ענת גוזלי

הטיפ של עדי רסולי

סלמון הוא דג מצוין להתנסות באכילה מצד תינוקות צעירים, המרקם העדין והיכולת שלו להתפרק ל "פלייקים" נוחה עבורם. תוכלו לשלב סלמון מאודה או עשוי בתנור כבר סביב 8 חודשים בהתאם למיומנות האכילה של הילד.ה בגילאים הצעירים ביחרו תיבול עדין ולא חזק.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 ד'

אלרגניים

דג

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב - רך לאכילה

זמן בישול

כ 20 ד'

אלרגניים

דג

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב - רך לאכילה

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית גדולה/בינונית

  • פילה סלמון כ 200 גרם (או יותר אם תרצו)
  • 1/4 כוס רוטב סויה (כדאי דל נתרן, או לוותר על הסויה ולתבל במעט מלח)
  • 1/4 כוס סילאן
  • פלפל שחור
  • שמן לשימון המחבת

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מפלטים (מורידים את העור עם סכין) רצועות פילה סלמון.

חותכים לחתיכות גדולות ומשרים בסויה, סילאן, פלפל שחור.

צורבים על מחבת חמה עם ממש מעט שמן, הופכים לצד השני כשהסלמון מלבין.

שמים בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.