קציצות קינואה וכוסמת ירוקה - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: דוברת נוימן

הטיפ של עדי רסולי

אפיה בתנור, מונעת את שריפת השמן.
העדיפו אפייה על פני טיגון, המרקם המתקבל יהיה נוח לאחיזה של התינוק.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ שעה

אלרגניים

ביצה | גבינה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ שעה

אלרגניים

ביצה | גבינה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 16 יחידות

1.5 כף כוסמת ירוקה
1.5 כפות קינואה
2 גזרים מגוררים
1 קישוא מגורר
חופן פטרוזיליה
1/3 בצל חתוך לקוביות קטנטנות
2 ביצים
1/3 כוס גבינת צ'דר או כל גבינה קשה שיש בבית
1/2כוס פרורי לחם
מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

מבשלים את הקינואה והכוסמת יחד עד לריכוך (ניתן לבשל בכמות מים גדולה ולסנן לאחר ריכוך)
מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים.
משמנים נייר אפייה,
יוצרים קציצות לפי הגודל הרצוי ואופים בתנור עד לקבלת צבע שזוף
(ניתן לטגן בשמן זית).

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.