קרדיט: ענת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
ניתן להגיש לצד פירות חתוכים ויוגורט. תוכלו לשמור בהקפאה ולשחק עם גודל המנה לפני האפייה, מאפינס ביחידות גדולות יצרו עוגה רכה יותר מזו שבתבנית קטנטנה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 25 ד' אפיה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1/4 כוס קמח כוסמין
1/4 כוס קמח לבן
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס חלב
מעט מים
2-4 כפות סילאן (תלוי כמה מתוק רוצים)
1 ביצה (ניתן להחליף בבננה קפואה מרוסקת בבלנדר)
חצי תפוח קלוף וקצוץ לחתיכות קטנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 170 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את כל החומרים בקערה.
מפזרים את חתיכות התפוח בתבנית שקעים ועליהן יוצקים את הבלילה – יוצקים עד כ-3/4 מגובה השקעים כיוון שהפנקייקים תופחים.
אופים כ-25 דק בחום בינוני.
יש להשגיח על הפנקייקים כיוון שהם משחירים במהירות.
ניתן להחליף את התפוח בכל פרי קצוץ אחר או לוותר על פרי בכלל.
בתאבון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו