קרדיט: ענת
הטיפ של עדי רסולי
ניתן להגיש לצד פירות חתוכים ויוגורט. תוכלו לשמור בהקפאה ולשחק עם גודל המנה לפני האפייה, מאפינס ביחידות גדולות יצרו עוגה רכה יותר מזו שבתבנית קטנטנה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 25 ד' אפיה
אלרגניים
ביצה | חלב
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
1/4 כוס קמח כוסמין
1/4 כוס קמח לבן
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס חלב
מעט מים
2-4 כפות סילאן (תלוי כמה מתוק רוצים)
1 ביצה (ניתן להחליף בבננה קפואה מרוסקת בבלנדר)
חצי תפוח קלוף וקצוץ לחתיכות קטנות
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 170 מעלות
מערבבים את כל החומרים בקערה.
מפזרים את חתיכות התפוח בתבנית שקעים ועליהן יוצקים את הבלילה – יוצקים עד כ-3/4 מגובה השקעים כיוון שהפנקייקים תופחים.
אופים כ-25 דק בחום בינוני.
יש להשגיח על הפנקייקים כיוון שהם משחירים במהירות.
ניתן להחליף את התפוח בכל פרי קצוץ אחר או לוותר על פרי בכלל.
בתאבון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו