הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להוסיף 2 כפות עדשים כתומות להעשרת המנה בחלבון.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40-50 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | רך

זמן בישול

כ 40-50 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 4-5 מנות

1 בטטה גדולה 
2 תפוחי אדמה קטנים
2 גזרים קטנים
1 בצל 
2-3 שיני שום
2-3 כפות שמן זית
כוסברה
 1/2  כוס גריסי פנינה, מכניסים להשריה בקערת מים לשעה או יותר (עד לילה)
תבלינים: מלח, פלפל, כמון חצי כפית, כורכום חצי כפית

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים 1/2 כוס גריסי פנינה במים לשעה לפחות

חותכים לקוביות בינוניות/גדולות את הבטטה, תפו״א וגזר.
חותכים בצל ושום ומטגנים בשמן זית עד להזהבה.
מוסיפים את הירקות. ממשיכים לטגן את הכול ואז מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הירקות ומבשלים על אש גבוהה.
מוסיפים תבלינים: מלח, פלפל, כמון חצי כפית, כורכום חצי כפית.
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש, ומבשלים עוד עד שהכול נהיה רך.
מוסיפים כוסברה ומבשלים עוד כמה דקות.
את המרק מורידים מהאש ומרסקים הכול בבלנדר ידני.

לאחר מכן מחזירים לאש ומוסיפים את הגריסים עד שיתבשלו בתוך המרק.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.