קרדיט: בת חן צ'פלי

הטיפ של עדי רסולי

את המנה הזו תוכלו להקפיא ולהגיש כארוחה לפני הגן או אחריו. תוכלו למרוח שכבת ממרח שקדים או גבינה לבנה על הפנקייק עצמו.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

15 ד'

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

15 ד'

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

  • 1 גזר
  • 4 כפות שיבולת שועל מהיר הכנה 
  • 5 כפות מים חמים לכיסוי השיבולת שועל
  • 1/2 תפוח מתוק.
  • 1 ביצה או 1 חלמון
  • 1 תמר מג'הול קלוף קצוץ דק
  • מעט חמאה או שמן

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים את שיבולת השועל לדקות בודדות

משרים בקערה את שיבולת השועל עם מים חמים שיכסו את השיבולת, למספר דקות.
קולפים ומגררים דק את התפוח, מוסיפים לקערה.
מוסיפים את הביצה והתמר. בעזרת מטרפה מערבבים היטב.
מחממים מחבת על אש נמוכה.
ממיסים בה מעט חמאה או שמן.
בעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים עד ששני הצדדים זהובים.
ניתן להגיש מייד או לשמור במקרר עד יומיים ולהגיש בטמפרטורת החדר.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.