קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

קחו כל חביתה, ותוסיפו לה טחינה/שקדיה וירק מגורד, והעשרתם משמעותית את המנה !

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות

אלרגניים

ביצה | טחינה/שקדים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

דקות

אלרגניים

ביצה | טחינה/שקדים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 2 מנות

• 2 ביצים
• כף עשבי תיבול קצוצים
• קורט מלח
• 2 כפיות ממרח שקדים או טחינה גולמית

אופן ההכנה

זה כמעט מצחיק לקרוא לזה מתכון 🙂
אבל זו הדרך שלי להראות לכם איך אני מעשירה מנות!
מערבבים היטב את כל המצרכים (ביצה, עשבים וטחינה/שקדיה)
ומכינים על מחבת משומנת קלות בשמן זית.
המנה הזו בתוספת טחינה- תעשיר את תפריט הילדים באבץ וסידן!
המנה הזו בתוספת ממרח שקדים תעשיר את התפריט בסידן!
מינרלים אינם נהרסים בחימום ועל כן קל ופשוט להעשיר בהם מנות בסיסיות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.