קרדיט: המתכון של מריה

הטיפ של עדי רסולי

ניתן לגוון את הטעמים על ידי תוספת קינמון, פרי מגורד או גיוון מקורות השומן (טחינה/שקדיה/חמאת בוטנים)

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

20-30 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | רך

זמן בישול

20-30 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 4 מנות

  1. כוס אורז שטוף
    2.5 כוסות מים
    כוס חלב סויה (או משקה צמחי אחר)
    כף סוכר
    מעט קינמון

אופן ההכנה

שמים בסיר אורז ומים, ומוסיפים מעט מלח. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים כמעט ונספגים.
מוסיפים חלב סויה, סוכר וקינמון. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה.
*ניתן להוסיף שמן קוקוס כשמוכן או בלי שמן בכלל

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.