קרדיט: המתכון של קטיה
- מרקים | ללא בוטנים | רך | 6 חודשים + | 7 חודשים + | ללא ביצים | 8 חודשים + | ללא דגים | 9 חודשים + | מציצה וגריפה | ללא מוצרי חלב | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | מרקם טחון
הטיפ של עדי רסולי
את המנה הו תוכלו להגיש במרקם טחון חלק או להחליט לטחון פחות וליצור מרקם מעורב כמעבר בין שלבי הלעיסה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ45 דקות
אלרגניים
גלוטן (אופציונלי)
מיומנות
מציצה וגריפה
מרקם
טחון
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 3-4 מנות
50 גרם חזה הודו או שווארמה הודו
חצי בצל
חצי שומר
חצי קישוא
200 מ"ל של ציר עוף או ציר ירקות או מים
1 כף (לפני בישול) פסטה קטנטנה/פתיתים/קוסקוס
כף שמן זית
אופן ההכנה
מאדים במאדה או מבשלים בציר או במים את הירקות-בצל, שומר וקישוא.
מוסיפים את הבשר לקראת הסוף שרק יתבשל ולא ייתיבש.
מוסיפים את הבחירה – קוסקוס/פתיתים/פטה קטנטנה – ומבשלים עד הכנה
מוסיפים שמן זית וטוחנים בבלנדר למרקם חלק או גס
אולי יעניין אותך
החנות שלנו