קרדיט: אלה
- חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | ללא ביצים | לעיסה ראשונית | ללא דגים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | מרקם טחון
הטיפ של עדי רסולי
קינואה עשירה בויטמין b ותכולת החלבון בה גבוהה ביחס לדגנים אחרים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 25 דקות
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה ראשונית
מרקם
טחון - מעורב
רכיבים
- 2 בטטות
- חצי כוס קינואה
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
מקלפים את הבטטות ומבשלים עד לריכוך. מועכים לפירה.
להכנת הקינואה: שוטפים את הקינואה.
מרתיחים מים, שמים בסיר מים שיכסו 2 ס"מ מעל הקינואה, ממש כמו פסטה – מכניסים את הקינואה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד ריכוך כ 25 דקות
מסננים את עודפי המים
מוסיפים מהקינואה המבושלת לפירה ומערבבים יחד. מגישים עם ירקות: גזר, עגבניה, אבוקדו… בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו