קרדיט: מיטל
- חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | פחמימה | 8 חודשים + | שומן | מאפים | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | מרקם מעורב | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
40 דקות
אלרגניים
ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, כ12 יחידות
- 1 תפוח אדמה
- 1 בצל קטן
- 1/2 בטטה
- 4 ביצים
- 4 כפות שיבולת שועל
- 4 כפות קמח
- מלח
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
מגרדים על פומפיה את הירקות
טורפים ביצים, מוסיפים להם את הקמח שיבולת השועל ואת הירקות המגורדים
משמנים תבנית שקעים ויוצקים את המאפינס
אופים כחצי שעה
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו