קרדיט: סופיה
- רך | צמחוני | ללא בוטנים | חלבון | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | שומן | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
מנה מלאה בביס. הגישו לצד ירק טרי שיהווה מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ40 דקות כולל הכנה מראש
אלרגניים
ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 16-18 יחידות
- 2 בטטות מבושלות
- תבלינים לפי הטעם
- 1 ביצה
- 3 כפות קמח
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לבשל 2 בטטות
מועכים את הבטטה
מוסיפים מלח פלפל
מוסיפים ביצה ואת הקמח לבסוף.
מכניסים למקרר לכ 20 דקות
בעזרת ידיים רטובות/שתי כפות יוצרים לביבות
על מחבת משומנת מטגנים את הלביבות
להכנה בתנור יש לחמם תנור ל 200 מעלות
לשמן נייר אפיה ולהניח את הלביבות
לאפות כ 15 דקות מכל צד
שיהיה בתיאבון!
אולי יעניין אותך
משלוח מנות (בריאות יותר)
מיומנות אכילה
אלרגניים
מרקם
החנות שלנו