קרדיט: אלינורה ברנשטיין

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להכים את אותו המתכון גם בתנור ולקבל גירסה יותר בסגנון קדרה. עיקבו אחר הוראות ההכנה והכניסו לתנור ל 180-200 מעלות טורבו כ 40 דקות ועד לריכוך הרצוי.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 4-5 מנות

  • בצל קצוץ
  • כוס כוסמת קלויה חומה (אפשר גם ירוקה)
  • ירקות – מה שיש במקרר: קישוא, בטטה,תפו״א, גזר ועוד.
  • מעט כורכום, מעט חוואיג' מעט מלח, טיפה פלפל שחור (אפשר להוסיף מרק עוף )

שידרוגי טעמים:

  •  2 שיני שום (קצוץ /כתוש)
  • ירק קצוץ קצוץ מה שיש

אופן ההכנה

לטגן את הבצל
לשטוף היטב כוס כוסמת קלויה חומה ולהוסיף לבצל.
חותכים את הירקות ומוסיפים לסיר.
מתבלים.
מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים. תלוי במידת הרכות המבוקשת.
מבשלים על אש נמוכה עד שרך.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.