קרדיט: בר מרגין
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ללא שומשום | כללי | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
לגיוון תוכלו להמיר את הבטטה בתירס/ברוקולי/תרד מאודה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 דקות
אלרגניים
ביצה|גלוטן|גבינה
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס
- 1 בטטה
- 1 בצל
- 2 כפות קוטג/גבינה לבנה
- חצי כוס גבינה צהובה
- כוס קמח תופח
- חצי כוס שמן
- 3 ביצים
- פלפל מלח
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 200 מעלות.
מגרדים בטטה בפומפייה
קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עד להזהבה
מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית מאפינס
אופים על 200 מעלות במשך 30 דקות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו