קרדיט: המתכון של רויטל

הטיפ של עדי רסולי

מנה שלמה בביס! תקבלו את כל אבות המזון ולא תצטרכו לכוון את התינוק "לאכול מזה או מזה"

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | מוצרי חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

כשעה כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | מוצרי חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-30 יחידות

1 בטטה בינונית – מבושלת/מאודה ומעוכה
2 ביצים
1 כף פטרוזיליה קצוצה/ שמיר
2-3 כפות בולגרית מפוררת
2 כפות עדשים כתומות מבושלות היטב במים
כף שמן קנולה
מעט מלח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים בטטה | מבשלים עדשים

מבשלים בטטה בסיר עם מים או אופים כ 40 דקות בתנור.
מכסים עדשים בכמות גדולה של מים, ומבשלים עד לריכוך ( כ 20 דקות )
מערבבים הכל יחד טוב טוב, מטגנים כמו פנקייק על אש נמוכה. אין צורך לשמן את המחבת.
מומלץ להכין אותן קטנות מאוד אחרת קשה להפוך.. ניתן למדוד עם כפית.
בתאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.