קרדיט: שירה שי
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | ללא ביצים | 7 חודשים + | טבעוני | פנקייק, לביבות וקציצות | לעיסה בינונית | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | מרקם יציב | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
אוכל אצבע טבעוני, מושלם לארוחת בוקר או ערב ואפילו ליציאה לפיקניק. תוכלו גם להקפיא!
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 15 דק' הכנה
אלרגניים
גלוטן |שומשום |שקדים
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
4 כפות קמח
2 כפות גדושות שיבולת שועל דקה מהירת הכנה
1 תפוח פינק ליידי פרוס (אפשר להחליף בבננה, אגס.. כל פרי)
1 כוס חלב שקדים
2 כפות טחינה גולמית
2 כפיות סילאן
אוכמניות קצוצות (לא חובה) שילוב של אוכמניות ישפיע לטובה על מרקם שמצריך לעיסה.
אופן ההכנה
טוחנים בנינג׳ה או כל מעבד מזון
את כל המרכיבים מלבד האוכמניות.
מחממים מחבת על אש בינונית עם כפית שמן
מניחים כף מהבלילה במחבת ועליה אוכמניות, כשמשחים מהצדדים הופכת ואז מוציאה אחרי 1-2 דקות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו