קרדיט: המתכון של מיה
- צמחוני | רך | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ארוחות קלות | 10 חודשים + | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו לגוון את הפירות בתוך הפנקייק ולגוון את הקמח במחצית קמח מלא ומחצית קמח לבן.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
דקות בודדדות
אלרגניים
גלוטן | ביצה
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-16 במחבת פנקייקים 26״
כוס קמח כוסמין לבן
כוס חלב שקדים
ביצה
אגס מגורד
כף חמאת קוקוס
מעט קינמון
מעט מלח
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל המרכיבים.
מחממים המחבת ומטגנים את הפנקייקים.
השתמשתי במחבת טפלון עם 7 שקעים לפנקייקים כך שלא נדרש שמן לטיגון.
יוצא רך ועם טעם עדין (לא מתוק מאוד) .
אולי יעניין אותך
החנות שלנו