קרדיט: המתכון של מיה
- צמחוני | רך | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | 8 חודשים + | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ארוחות קלות | 10 חודשים + | 11 חודשים + | מרקם יציב | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו לגוון את הפירות בתוך הפנקייק ולגוון את הקמח במחצית קמח מלא ומחצית קמח לבן.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
דקות בודדדות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | ביצה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-16 במחבת פנקייקים 26״
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
כוס קמח כוסמין לבן
כוס חלב שקדים
ביצה
אגס מגורד
כף חמאת קוקוס
מעט קינמון
מעט מלח
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים היטב את כל המרכיבים.
מחממים המחבת ומטגנים את הפנקייקים.
השתמשתי במחבת טפלון עם 7 שקעים לפנקייקים כך שלא נדרש שמן לטיגון.
יוצא רך ועם טעם עדין (לא מתוק מאוד) .
אולי יעניין אותך
החנות שלנו