קרדיט: דניאל
- צמחוני | ללא בוטנים | רך | חלבון | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | שומן | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
השתמשו במתכון כבסיס לפשטידה, תוכלו לגוון בירקות שונים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כשעה כולל הכנה מקדימה
אלרגניים
ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס, 10 יחידות
- 1 תפוח אדמה
- 1 בטטה
- 1 גזר
- 1 קישוא
- 2 ביצים
- שמן זית
- 1/2 כוס קמח
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
בסיר מבשלים את תפוח האדמה, הבטטה, הגזר והקישוא עד לריכוך. מסננים את המים ומועכים.
מצננים מעט ומעבירים לקערה. מוסיפים ביצים, תבלינים לפי הטעם (אני לא שמתי כלל), מעט שמן זית וקמח.
העיסה צריכה להיות במרקם של פירה.
מעבירים לתבנית מאפינס משומנת. ואופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו