קרדיט: טליה מרציאנו
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
מתוקים ועוגיות, גם ביתיים, אני מציעה לא להגיש לפני גיל שנה (או מאוחר יותר). תמיד אעדיף אפייה ביתית ובטח כזו שיש בה תוספת סודית!
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ40 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך-יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 18 מיני מאפינס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
חצי פחית גרגירי חומוס- שטופים היטב (כ 1 כוס)
1 בננה בשלה מאד
רבע כוס שיבולת שועל
1 ביצה
כפית חומץ
כפית סודה לשתייה
תוספות לבחירה:
2 כפות חמאת בוטנים
כף קקאו
2 כפיות מייפל
2 כפיות סילאן
כפית תמצית וניל
שוקולד צ'יפס לקישוט ועבודה בעיניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לחמם מראש תנור ל 180
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
לערבב ביחד את כל הרכיבים ולטחון במעבד מזון או בלנדר מוט עד למרקם נוזלי
לשים בתבנית מיני מאפינס 2/3 גובה
לאפות כ-25 דקות
נ.ב אפשר להקפיא! אחרי שמצונן לגמרי.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו