עדי רסולי | דיאטנית קלינית | המתכוניה
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
מיני פאי רועים
ראשי » המנה העיקרית » מיני פאי רועים
 עדי רסולי | דיאטנית קלינית | המתכוניה
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
המנה העיקרית ללא בוטנים ללא ביצים מעוך ללא דגים 9 חודשים + ללא מוצרי חלב 10 חודשים + ללא שומשום הרכב המנה ארוחה מלאה בביס 11 חודשים + ללא אגוזים 12 חודשים + ללא גלוטן

מיני פאי רועים

מיני פאי רועים – עדי רסולי

 

מספר מנות/יחידות:

5-6 יחידות

מרכיבים:

  • 3 תפוחי אדמה קלופים
  • 1 כף שמן זית
  • 300 גרם בשר טחון או 1.5 כוסות עדשים לאחר בישול
  • 1 בצל קצוף
  • 1 סלסלת פטריות קצוצות
  • חופן עשבי תיבול – פטרוזיליה או כוסברה להעדפתכם
  • מלח , פלפל או כורכום לפי הטעם

הוראות ההכנה:

1.מכינים את הפירה – מבשלים את תפוחי האדמה החתוכים עד לריכוך מוחלט. שופכים את מי הבישול לכוס ומחזירים מעט מהם לסיר בכדי שישמשו למעיכת הפירה. מוסיפים כף שמן זית ומועכים היטב.

2.על מחבת צולים בשר טחון ומתבלים במעט פלפל שחור ותבלין אהוב אחר (לדוג': כמון, פפריקה מתוקה). עבור מתכון צמחוני דואגים לבשל עדשים בכמות של כ 3/4 כוס לפני בישול.

3.מטגנים את הבצל הקצוץ יחד עם הפטריות .מערבבים היטב בקערה את הבשר הטחון או העדשים יחד עם הבצל הקצוץ העשבים והפטריות , טועמים ומתקנים תיבול.

4. מסדרים את פאי הרועים בתבנית שקעים- ממלאים 1/3 מגובה התבנית בפירה מעליה את מלית הבשר/העדשים ושוב שכבת פירה .מזלפים מעט שמן זית.

5. מזלפים מעט שמן זית. מעבירים מזלג על שכבת הפירה העליוה ליצירה מעיין "חריצים"
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים כ30 דקות.

אפשר לאפות בתבנית רגילה ולא בתבנית שקעים

הטיפ של עדי רסולי

מנה שהיא ארוחה מלאה, רק תוסיפו סלט ירקות קצוץ טרי בצד.
יש כאן פחמימה חלבון ושומן. בביס אחד. כל שלא תצטרכו להתערב לילד באכילה שלו
שימרו תמיד מקום לסימנים מצידו, כך שהוא יסמן כמה הוא בוחר לאכול. יחסים עם האכילה, מבססים ממש בהתחלה 🙂

 

 

 

שתפו את המתכון ב:



מתכון לפאי רועים מתכון עם בשר טחון פאי רועים לתינוקות
« הקודם
הבא »
חיפוש
סינון מתכונים



שימוש באתר

כל המידע, העזרים והתכנים המופיעים באתר המתכוניה נועדו למטרת אינפורמציה בלבד ואינם מהווים המלצה תזונתית חוות דעת או תחליף להתייעצות עם מומחה.

שימוש באתר אינו מחליף את אחריות המשתמש והגולש לקבלת ייעוץ על ידי גורם מוסמך.

השימוש באתר הינו בכפוף לתנאי השימוש באתר.

צרו קשר

עדי אפרתי רסולי
דיאטנית קלינית
תינוקות וילדים
טלפון. 058.5655232
דוא״ל. info@matkonia.co.il

מתנה חינם!

בואו תראו עוד דברים שלי!
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
© 2017 כל הזכויות שמורות לעדי רסולי | תזונאית תינוקות
Website by Tabuzzco
✆ התקשרו לתאום פגישה עדי רסולי
גלילה לראש העמוד

שתפו את המתכון ב:



דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
0