קרדיט: תמונה ומתכון : מור אטיאס
- רך | חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | ללא דגים | 9 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים +
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
מנה מצוינת המכילה כמעט הכל בביס 🙂
הגישו לצד סלט קצוץ ויש לכם מנה מלאה
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
דקות בודדות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | גבינה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך ונימוך
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 1
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1 ביצה
2 כפיות שיבולת שועל
כף נוזל (חלב צמחי/פרה )
אפשרויות גיוון- קישוא מגורד, עשבי תיבול, גזר מגורד.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים את שיבולת השועל במים רותחים לדקה ומסננים.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את המשקה, הביצה ושיבולת השועל.
מחממים מחבת ומשמנים קלות. יוצקים את הבלילה ומערבבים תוך כדי הכנה.
לאחר ההכנה מוסיפים גבינה לבנה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו