קרדיט: ענת
- ללא בוטנים | רך | צמחוני | לעיסה בינונית | פחמימה | ללא דגים | שומן | ללא מוצרי חלב | ללא שומשום | מרקם יציב | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
העדיפו עוגות ביתיות, כך תוכלו לשלוט בכמות הסוכר המוסף. על פי המלצות ארגוני הבריאות, יש להמנע מסוכר מוסף בתזונת ילדים עד גיל שנתיים. מ
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כשעה של הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך ויציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית עגולה קטנה/תבנית אנגליש קייק
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 3 גזרים מגורדים
- 3 ביצים
- 3/4 כוס סוכר (אפשר גם חצי כוס)
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
- שקית אבקת אפייה
- 1 כפית קינמון
- 1 כוס קמח
- 1/4 כפית מלח
- 2 כפות קוקוס (לא חובה)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 170 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את הגזרים, הביצים, הסוכר, השמן ומיץ התפוזים. מוסיפים אבקת אפייה, קינמון, קמח, מלח וקוקוס.
אופים בתנור שחומם מראש כ-40 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו