קרדיט: אולה אפריאט

הטיפ של עדי רסולי

דגים הם מקור מצוין לאומגה 3 . יש לשלבם בתזונת התינוקת כבר בגילאים צעירים במרקם המתאים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

  • סלמון
  • 4 שיני שום כתוש
  • תבלינים: מלח, פפריקה, ג׳ינג׳ר טחון, כורכום.
  • גזר
  • קישוא
  • עגבניה
  • גמבה
  • פטרוזיליה
  • רבע כוס עדשים כתומות
  • רבע כוס פסטה

אופן ההכנה

שמים סלומון וירקות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים בשמן קנולה עם 4 שיני שום כתוש קצת מלח פפריקה פלפל קצת גינגר טחון וכורכום. אופים בתנור 180 מעלות במשך 40 דק.

לתבשיל:

מגרדים את הירקות, טיפונת כרפס וקצצתי פטרוזיליה
מטגנים כמה דקות בסיר ואז מוסיפים מים רותחים. מבשלים כמה דקות ומעבירים לבלנדר.

טוחנים ומחזירים לסיר. מוסיפים תבלינים, עוד מים שלא יהיה סמיך מידי.

מוסיפים את העדשים והפסטה. מבשלים עוד איזה 15 דק עד שמתרכך.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.