קרדיט: נופר גרין
- ללא בוטנים | 6 חודשים + | צמחוני | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | ללא גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
פשטידה מהירה, שמצריכה רק כמה דקות הכנה. תוכלו לגוון את המרכיבים ולהמיר את הבטטה בברוקולי או כרובית קצוצה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
35 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב-יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 3 מנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
בטטה קטנה (לא מבושלת) חתוכה לקוביות קטנות
2 גביעים קטנים של יוגורט יווני 7% (אריזה קטנה של 130 ג)
2 ביצים
2 כפות קמח
כפית א. אפיה
כף קמח שקדים (אפשר קמח רגיל במקום)
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל170
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את כל הרכיבים
מעבירים לפיירקס קטן, או לתבנית שקעים
אופים כחצי שעה על 170
אולי יעניין אותך
החנות שלנו