קרדיט: נופר גרין
- 6 חודשים + | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים +
הטיפ של עדי רסולי
פשטידה מהירה, שמצריכה רק כמה דקות הכנה. תוכלו לגוון את המרכיבים ולהמיר את הבטטה בברוקולי או כרובית קצוצה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
35 דקות
אלרגניים
ביצים | חלב
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב-יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 3 מנות
בטטה קטנה (לא מבושלת) חתוכה לקוביות קטנות
2 גביעים קטנים של יוגורט יווני 7% (אריזה קטנה של 130 ג)
2 ביצים
2 כפות קמח
כפית א. אפיה
כף קמח שקדים (אפשר קמח רגיל במקום)
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל170
מערבבים את כל הרכיבים
מעבירים לפיירקס קטן, או לתבנית שקעים
אופים כחצי שעה על 170
אולי יעניין אותך
החנות שלנו