קרדיט: מרינה גורושיט
- ללא בוטנים | צמחוני | ללא ביצים | פחמימה | טבעוני | מאפים | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
אפשר להוסיף ירק טרי או פרי חתוך טרי בשביל ויטמין C
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
מרכיבים ללחם:
3 כוסות כוסמת ירוקה
1.5 כוסות מים
כפית מלח
מרכיבים לממרח:
כפית שקדיה
רבע כפית מייפל
כפית אבקת חרובים
מים לפי המרקם הרצוי
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: להשרות ללילה 3 כוסות כוסמת ירוקה, לחמם תנור 170 מעלות
בבוקר לשטוף, לשים במסננת ל24 שעות, לשטוף כמה פעמים במהלך היום. למחרת יש כבר נבט. לשטוף ולהוסיף מים ומלח. לערבב בבלנדר. לשפוך לקערה, לכסות לא עד הסוף, להשאיר 6-8 שעות עד שיהיו בועות קטנות. להעביר לתבנית איגליש ולאפות בתנור כשעה.
ממרח: לערבב הכל יחד.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו