קרדיט: מרינה גורושיט
- ללא בוטנים | צמחוני | ללא ביצים | פחמימה | טבעוני | מאפים | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
אפשר להוסיף ירק טרי או פרי חתוך טרי בשביל ויטמין C
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מרכיבים ללחם:
3 כוסות כוסמת ירוקה
1.5 כוסות מים
כפית מלח
מרכיבים לממרח:
כפית שקדיה
רבע כפית מייפל
כפית אבקת חרובים
מים לפי המרקם הרצוי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: להשרות ללילה 3 כוסות כוסמת ירוקה, לחמם תנור 170 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
בבוקר לשטוף, לשים במסננת ל24 שעות, לשטוף כמה פעמים במהלך היום. למחרת יש כבר נבט. לשטוף ולהוסיף מים ומלח. לערבב בבלנדר. לשפוך לקערה, לכסות לא עד הסוף, להשאיר 6-8 שעות עד שיהיו בועות קטנות. להעביר לתבנית איגליש ולאפות בתנור כשעה.
ממרח: לערבב הכל יחד.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו