קרדיט: אורית הלר
- חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | טבעוני | ללא ביצים | פנקייק, לביבות וקציצות | שומן | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא גלוטן | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
מנה עשירה בחלבון. הגישו לצד פסטה וסלט קצוץ. לביבות מהסוג הזה אפשר להקפיא בקלות ולהגיש שוב בשבוע הבא.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
שקדים (קמח)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 32 יחידות
- חבילת אפונה קפואה (800 גרם)
- 2 קישואים מגורדים בפומפיה
- 3 כפות קמח עדשים
- 3 כפות שמן זית
- כף קמח שקדים
- כוס עשבי תיבול קצוצים (אני אוהבת המון בזיליקום)
- בצל + 4 שיני שום מטוגנות
- כף סילאן ללא סוכר
- מלח ופלפל
- תבלינים אופציונאלים: כמון, קינמון, ג'ינג'ר טחון.
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 200 מעלות
מרסקים עם מוט ידני את האפונה, מערבבים יחד את שאר החומרים.
מכדררים קציצות, אם נוזלי מידי ניתן להוסיף עוד קמח, או קמח כוסמין.
מסדרים על נייר אפייה ואופים ב200 מעלות. 25 דקות או עד שמשחימות.
גיוונים: הוספת מוצרלה מגורדת לעיסה, לעטוף עם פירורי לחם.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו