קרדיט: מתכון: מיכל אמא של גור
- צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ-20 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים מאפינס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
ביצה
גבינה לבנה (מיכל אחד)
חצי כוס קמח קוסמין
חצי שקית א.אפיה
כף גדושה פסטו
מלח לפי הטעם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל170 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים ביצה, פסטו וגבינה לתערובת אוורירית.
מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים הכי מעט שאפשר רק עד שאין גושים.
משמנים תבנית מאפינס, יוצקים לשקעים
אופים כ-20 דקות.
כאן תמצאו מתכון לפסטו
אולי יעניין אותך
החנות שלנו