קרדיט: מתכון: מיכל אמא של גור
- צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
זמן בישול
כ-20 דקות
אלרגניים
גלוטן | חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים מאפינס
ביצה
גבינה לבנה (מיכל אחד)
חצי כוס קמח קוסמין
חצי שקית א.אפיה
כף גדושה פסטו
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל170 מעלות
מערבבים ביצה, פסטו וגבינה לתערובת אוורירית.
מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים הכי מעט שאפשר רק עד שאין גושים.
משמנים תבנית מאפינס, יוצקים לשקעים
אופים כ-20 דקות.
כאן תמצאו מתכון לפסטו
אולי יעניין אותך
החנות שלנו