קרדיט: מתכון: מיכל אמא של גור

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ-20 דקות

אלרגניים

גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ-20 דקות

אלרגניים

גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים מאפינס

ביצה
גבינה לבנה (מיכל אחד)
חצי כוס קמח קוסמין
חצי שקית א.אפיה
כף גדושה פסטו
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל170 מעלות

מערבבים ביצה, פסטו וגבינה לתערובת אוורירית.
מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים הכי מעט שאפשר רק עד שאין גושים.
משמנים תבנית מאפינס, יוצקים לשקעים
אופים כ-20 דקות.

כאן תמצאו מתכון לפסטו 

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.